Pogledajte recept za ovu čokoladnu tortu i saznajte koliko je jednostavna i laka za pripremu!
Sastojci
100g margarina,
100g čokolade za kuvanje
250g žutog šećera,
100g brašna,
1 prašak za pecivo,
3 jaja,
1 kašika slatke pavlake,
1 kašika vanile,
450ml vode.
Priprema:
Zagrejte rernu. Istopite čokoladu i margarin, pomešajte ih i postepeno dodajte šećer. U brašno stavite prašak za pecivo, u smesu sa čokoladom dodajte pavlaku i jaja. Smesu sa brašnom postepeno sipajte u čokoladu uz stalno mešanje. Dodajte vanilu i vodu.
Na pleh namažite ulje, malo brašna i rasporedite smesu. Pecite smesu oko 30 minuta. Pustite da se patišpanj ohladi i onda ga izvadite. Premažite čokoladom, zatim preko stavite drugi patišpanj i sve premažite.
Objavi komentar