Sastojci:
Kakao smesa:
35 dkg mlevenog keksa
12,5 dkg šećera u prahu
1 dcl mleka
3 supene kašike kakaa
Kokos smesa:
17,5 dkg šećera u prahu
12,5 dkg maslaca
25 dkg kokos brašna
6 supene kašike mleka
Priprema:
1. Kakao smesa: Pomešamo sve sastojke i podelimo na dva dela.Rastanjimo na 37 x 13 cm
između dva pek papira.
2. Kokos smesa: Maslac sa šećerom u prahu i mlekom penasto izmiksamo,zatim pomešamo
sa kokosom.Isto podelimo na dva dela, rastanjimo na istu veličinu i stavimo na kakao
smesu i urolamo. Možemo uvaljati u kokosovo brašno ili ukrasiti otopljenom čokoladom
pre nego što isečemo na kolutove .
Posluživanje:
Staviti u zamrzivač da se malo stegne i seći oštrim nožem.
Objavi komentar