posno. Zamenila sam puter, margarinom i za 30 minuta rešila svoj problem, a
moje obradovala, jer je baš vole.

Sastojci:
150gr čokolade za kuvanje
150gr putera
150gr šećera u prahu
+50gr šećera u prahu za posipanje
150gr mlevenih oraha
1 kašika ruma
Priprema:
1. Lagano otopiti puter i čokoladu.
2. Dobro ujednačiti.
3. Dodati šećer u prahu/150gr/, mlevene orahe i rum.
4. Mešanjem ujednačiti smesu, pa je podeliti na dva dela.
5. Po parčetu celofana posuti šećer u prahu./od onih 50gr/
6. Rukama uzeti pola smese/neće se lepiti/ i oblikovati valjak. Kasnije ćete ga doterati u
celofanu. Moj je bio dužine oko 24cm.
7. Motajte valjak folijom.
8. Isto to uradite i sa drugom polovinom smese. Stavite u frižider da se stegne.
Nema komentara:
Objavi komentar